вівторок, 24 березня 2015 р.

Секрети родинної педагогіки

http://www.detisite.ru - психолого-педагогічний сайт. Його рубрика "Ліцей для батьків" відкрита для тих, кого цікавлять питання розвитку, виховання і здоров'я дітей; "Інститут розвитку дитини" допоможе в підготовці малюка до школи, а у "Дитячому містечку" знайшлося місце для дитячої цифрової бібліотечки, художньої галереї та ігротеки.
http://aim.h1.ru/index.html - "Радетели": матеріали сайту присвячені ранньому розвитку дитячих обдарувань.
http://www.bibicall.ru - "Про харчування та виховання", а також - методики педагогіки Монтесорі, "Художники в памперсах", перша допомога та уроки масажу, батьківські тести та конференції, веб-консультації у лікарів-педіатрів.
Як впливає музика на розумовий та емоційний розвиток немовляти? Яку іграшку варто пропонувати дитині? Як допомогти дитині позбутися шкідливих звичок? Про це та багато іншого - у розділі 
"Дитина і сім'я" на сайті Inlife: http://baby.inlife.ru/baby.php?level=0.
http://www.forkids.ru - батькам цей ресурс пропонує важливу інформацію про здоров'я дітей, корисні поради для тих, хто разом з дітьми збирається виїхати у краї далекі чи близькі на відпочинок.
http://www.idea.dp.ua/baby/learning.htm - уроки, що стануть у пригоді батькам майбутніх першокласників.
http://baby.com.ua/razdel.php3?sch - а тут - корисні поради для батьків школяриків різного віку.
http://www.moyadytyna.com.ua/ Електронний журнал "Моя дитина" буде корисним педагогічним джерелом незалежно від того, якого віку ваші діти: від першого року життя і до складного етапу переходу від дитинства до дорослості супроводжуватимуть вас опубліковані тут поради та консультації.
http://www.grandland.newtech.ru/Sschool.htm - школа сексуального виховання - для підлітків та їхніх батьків.

Немає коментарів:

Дописати коментар